Heey! 

Har vært på tusenfryd idag og det var sykt gøy og koselig. Har skjerpet meg skikkelig med den karusell-angsten min så jeg tørte å ta alle aktraksjonene, unntatt den skummle,gamle,stygge dalbanen.. Synes den er ekkel å se på jeg, frister liksom ikke helt å ta den, twister. Dro med tog til Oslo alene, så møtte aleks og eve meg på Oslo s.. Så møtte vi flere vi kjente på tusenfryd ♥ Har vondt i halsen etter å ha skriki som bare faen..

Så når jeg kom hjem så sovnet jeg med nesten en gang, våknet for litt siden, men tror jeg skal sove litt mere.. ELSKER Å SOVE!  Og ista kom det opp for meg at jeg faktisk har bursdag om en uke, 11.oktober!  Vet ikke om jeg skal finne på noe spesielt den dagen.. Hva skal man liksom gjøre a? Kan jo ikke bare sitte å drikke brus og spise pølser, og leke sånn som man gjorde før.. Savner det litt jeg! ♥ Men er heller ikke klar for å fæste enda heller da.. Er litt avholdts nå fortiden, like greit egentlig, etter alt det som skjedde i sommerferien, OMG!

No pictures, skole-pc.


  1 kommentarer på "Bursdag om en uke"

Lene Kristine Løvhaug
:- D
04.okt.2011, 14:10 URL: http://leneekl.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

bilde bilde bilde


Jeanette og Cecilie.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Oktober 2011 · September 2011


Kategorier


· Blogg · Cecilie · Film · Foto · Hverdag · Jeanette · Redigerte bilder · Tanker og meninger · Tips · Venner · Videoblogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits