HeyHoe

Imorgen skal jeg være utplassert hos tråkket frisør, 5 torsdager. Gleder og gruer meg til det! Gleder meg fordi da kan jeg se hvordan en arbeidsdag som frisør er, men gruer meg til å rydde og vaske. Men håper det blir bra da, også skal jeg kanskje klippe meg der.. ellers så skal jeg klippe meg selv as always, men gruer meg alltid til å klippe meg! Håret har fått litt lengde på seg, men jeg må klippe meg fordi håret mitt er så slitt og tynt nå, og det blir tykkere og ikke såå slitt hvis jeg klipper meg til skulder lengde. Blir sånn ca. 10 cm jeg må klippe, og jeg vedder på at jeg kommer til å grine når jeg ser lange hårlokker som faller ned.. Men jeg vil jo ta vare på håret mitt, så da må jeg. Flaks for meg at håret mitt vokser fort!Synes litt synd på de som lar være å klippe håret sitt på flere år, for håret blir forever slitt,fordi når man har veeldig langt hår, så vil man jo ikke klippe bort alt det slitte..
Og forresten så skal Cecilie komme til meg på fredag, også skal vi være barnepiker på lørdag. Lite hint; V I D E O B L O G G!


  1 kommentarer på "hmm, utplassering"

Elise- Kommenterer ofte tilbake
NIce, fint bilde:D
19.okt.2011, 21:17 URL: http://eltj.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

bilde bilde bilde


Jeanette og Cecilie.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Oktober 2011 · September 2011


Kategorier


· Blogg · Cecilie · Film · Foto · Hverdag · Innkjøp · Jeanette · Redigerte bilder · Spørsmål · Tanker og meninger · Tips · Venner · Videoblogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits