Yeeeey! klarte 428!!! Det er vanskelig å spille med pc musa, så er i grunn lettere å spille det på mobilen, og det er faktisk sykt morsomt!

Anyways, jeg våknet av meg selv idag, halv fem, rart.  Men var litt digg å slippe å våkne av at mamma skriker til meg da, en bedre start på dagen, haha. Jeg og Sara skal jobbe i en barnehage idag, og kan ikke akkurat si at jeg gleder meg akkurat. Så tror jeg bare skal være der idag siden jeg orker ikke å være der flere ganger, helst ikke idag heller. Men mamma tvinger meg, hun sier at jeg må prøve, så kan hun kjøre meg jeg når jeg ikke orker lenger. Det er ikke det at jeg ikke vil, men jeg er så utrolig sliten om dagen, 24/7! Dem tror jeg har mangel på jern og B12, så jeg må dra til legen å ta blodprøve, og det nekter jeg! Har utrolig sprøyteskrekk. Begynner nesten å grine av tanken! Kanskje jeg har anemi??haha, kødda.

Jeanette.


  0 kommentarer på "Fruit Slasher"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

bilde bilde bilde


Jeanette og Cecilie.

Legg meg til som venn


Arkiv


· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011


Kategorier


· Blogg · Cecilie · Film · Foto · Hverdag · Innkjøp · Jeanette · Mote · Musikk · Redigerte bilder · Skole · Spørsmål · Tanker og meninger · Tips · Venner · Videoblogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits