Hei :) Nå har jeg fått vite når jeg skal til Beito. Jeg skal vere der fra 28 november til 17 desember! Jeg for min del syns at det er utrulig lenge. hadde holdt med to uker liksom! Og jeg kommer til å savne venna mine noe helt sykt! det er det jeg syns er verst, at jeg ikke får møte venna mine på tre uker.

Også grunnen til at jeg skal dit: Det er jo ingen hemmlighet at jeg er litt overvektig. og det er nettopp derfor jeg skal dit. for å prøve å gå ned i vekt. Så det er på en måte vert det, hvis det funker da cff! Og det håper vi jo på.

Og når jeg kommer dit, så vill jeg vise dere bilder av rommet mitt og kanskje litt rundt omkring andre steder der også. også håper jeg jo att jeg får tid til å blogge litt mens jeg er der. Selv om det er fult program hver dag + at jeg må følge med på skolen og gjøre lekser osv der. så jeg ikke detter helt ut.

Men det blir jo litt digg å ikke vere poå skolen hver dag. Men jeg må faktisk stå opp tili der også. for det er frokost halv åtte hver dag untat søndag da er det klokka åtte! Og jeg gruer meg til å ikke sove lenge i helgene!

Men når jeg kommer hjem igjen, så skal jeg ut med venner med en gang. og bare kose meg masse. oooog sove lenge!

Vi snakkes :)

-Cecilie!


  1 kommentarer på "Beitostølen Helsesport senter!"

May-Teresa
:-D
16.nov.2011, 17:19 URL: http://mayteresa.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

bilde bilde bilde


Jeanette og Cecilie.

Legg meg til som venn


Arkiv


· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011


Kategorier


· Blogg · Cecilie · Film · Foto · Hverdag · Innkjøp · Jeanette · Mote · Musikk · Redigerte bilder · Skole · Spørsmål · Tanker og meninger · Tips · Venner · Videoblogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits