Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra premieren på breaking dawn - del 1. Den var syyyykt bra! det er helt ubeskriverlig!

Jeg var egentlig veldig redd for å sovne siden jeg sto jo opp i seks tia i går. Men filmen var så spennende hele tia, at man fikk ikke tatt bilkket fra skjermen. og det var hvertfall umulig å sovne. til og med lillesøstrene mine klarte å holde seg våkene gjennom hele filmen.

Jeg trur ikke jeg skal legge ut handlings referat, for jeg regner med at mange av dere skal se filmen selv og da er det ikke noe gøy å vite alt på forhånd. Så hvis dere vil ha handlings referat så spør meg personlig!

Nå er det veldig sent og om tre og en halv time så har jeg vert oppe i 24 timer. men har ikke tenkt til det i dag, for jeg skal bort å sånt i morra. Så nå sier jeg natta! Og Jeg snbefaler dere på det sterkeste å se filmen! 

Snakkes♥

-Cecilie!


  1 kommentarer på "Helt syk!"

Ssoffeloff
Så gøy! Har lyst til å se den, men vil vente til den kommer på dvd. Det er så mye mer koselig å sitte hjemme med popcorn, godteri og masse annet koz ;) Ha en fin helg videre da :)
18.nov.2011, 14:34 URL: http://www.ssoffeloff.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

bilde bilde bilde


Jeanette og Cecilie.

Legg meg til som venn


Arkiv


· November 2011 · Oktober 2011 · September 2011


Kategorier


· Blogg · Cecilie · Film · Foto · Hverdag · Innkjøp · Jeanette · Mote · Musikk · Redigerte bilder · Skole · Spørsmål · Tanker og meninger · Tips · Venner · Videoblogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits