Da har jeg sett på ''I et speil I en gåte''. har sett den før. men ville se den igjen siden det er en av de fineste filmene jeg vet om!

Handlingsreferat: Det handler om en jente på 13 1/2 år som heter Cecilie og Har kreft. Hun møter en engel som hun blir ''God'' venn med. I løpet av filmen tenker hun mye tilbake på en ferie hun hadde sammen med sin beste veninne før hun ble syk. Der ble hun forelsket i en gutt som hun vill huske for resten av livet. hun er en klok liten jente, som kan mye. Et av hennes ordtak er for eksempel: Når man blir født så er det ikke verden som får deg, det er du som får en hel verden i gave. Hun blir sykere og sykere og til slutt får foreldrene hennes beskjed på sykehuset at sykdommen har tatt overhånd og de kan ikke hjelpe mer. Så hun kommer til å dø. På slutten av filmen så dør hun og det er en utrulig trist sene!

Som jeg har sakt med mange andre filmer også, så må du se den for å forstå. Men denne er den filmen jeg anbefaler mest av alle filmene hitil! Det er en av de fineste og tristeste filmene jeg har sett i hele mitt liv!

terningkast: 6 +++!

Trailer:

Litt dårlig treiler ,men, men.

anbefales å se!

-Cecilie!


  0 kommentarer på "I et speil I en gåte!"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

bilde bilde bilde


Jeanette og Cecilie.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011


Kategorier


· Blogg · Cecilie · Film · Foto · Hverdag · Innkjøp · Jeanette · Mobilblogging · Mote · Musikk · Redigerte bilder · Skole · Spørsmål · Tanker og meninger · Tips · Venner · Videoblogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits