hei ville bare si ifra at jeg tror ikke denne bloggen blir brukt så mye nå, men jeg og cecilie har hver våres blogger som du kan lese..

Jeanette sin og Cecilie sin

just so u know. 
Fikk du lættis?

-Cecilie!
Hei :)

I går kjøpte jeg ny linse og blits til Kameraet mitt. det er dritbra!

Kjøpte: Tamron 70 - 300 mm.Og: Mecablitz 36 af-5 digital.


Er kjempe fornøyd med begge delene. det blir kjmpe bra bilder av det. Men får  desverre ikke vist dere noen bilder nå. for det er noe føkka med den bildeopplastings greia... :(

Vi snakkes da :)

-Cecilie!

hun er så søt ♥
Hei, dette er en avslappet dag. Første dag etter høst ferien, og vi har begynt en ny periode. Denne perioden er det pervo periode. (som jeg kaller det for) Vi skal ha om sex og menstrasjons syklus osv... Blir en ganske chill periode da, for min klasse er vel den som kan mest om dette fra før!

I dag var det iskaldt ute. to grader, midt på dagen. og enda kallere på morran. Det var digg og chill og komme inn for å si det sånn. Savner sommeren allerede jeg!

Bildene er fra rommet til Jeanette. som foresten har bursdag i morra♥

Etterpå så skal jeg ha litt sminke kurs og photoshoot med søstra mi . Det blir gøy!

Hva skal du idag?

-Cecilie!
Hei :)

Her om dagen så sa Magge at hun trengte nytt profil bilde. så i dag har vi vert ute å tatt noen bilder :)


Gangstah ;)


Søta :)

Det var noen av bildene vi tok i dag. Håper dere likte dem. Var ganske vanskli å velge bilder, siden Margrete er så Naturlig pen.

Hva syns du om bildene?

-Cecilie!

I Love My Eyes on this pics!♥

-Cecilie
Hei :)

Nå har jeg og Hege, akk trent på hift i to timer. Når jeg kom hjem så var jeg så sliten at, når jeg skulle gå opp trappa så tok jeg et skritt også holdt jeg på å tryne ned igjen. så jeg måtte krabbe opp. også spurte mamma om jeg hadde drikki... Det forklarer kanskje en del.... Hehe.

Og nå skal jeg slappe av i noen timer også skal jeg jobbe i natt. Jeg skal: Kjøre stor bil, telle aviser, stappe dem i plastik poser, kaste dem ut av vinduet på bilen og spise kebab. Høres kanskje ikke så slitsomt ut, men jeg må faktisk stable mange tonn med aviser inn i bilen først. også er det noen steder jeg må ut på, å løfte noen standarer ut og noen steder må leg løpe inn i butikker... OSV... Men kebaben etterpå er vell fortjent!

Også er det noe klikk med internett igjen da, så jeg får ikke lasta opp bilder! kanskje like greit...

-Cecilie :)
Hei :) nå er det altså søndag, og jeg må dra hjem i dag. fordi vi begge skal noe i morra. Jeg skal trene, og Jeanette skal på tusenfryd. Det blir digg å trene da ;) 

Det har vert en kjempe koselig helg, bare dumt at den har gått så fort... Men håper ikke det blir lenge til vi skal finne på noe igjen da. 

Akkurat nå ligger Jeanette å sover. Og jeg har akk stått opp, fordi det var så innmari varmt også, måtte jeg litt på do. Når jeg kom på do, så så jeg ut som et spøkelse... For Jeanette fiksa meg i går og det ble kjempe fint. men så glemte jeg å ta det av når vi la oss i går. Huff da!


Morra hår, Morra tryne..... Osv!

Har du hatt en fin helg? 

-Cecilie!
Dette er em historie fra facebook, som bare er helt utrolig fin!

En bonde hadde noen valper han måtte selge. Han malte et skilt som averterte 4 valper til salgs, og spikret det på enden av gjerdet sitt. Mens han spikret opp skiltet kjente han noe som nappet i overallen. Han så ned og inn i øynene på en liten gutt. " Unnskyld ", sa gutten " Jeg vil kjøpe en av valpene dine ". " Vel " sa bonden mens han tørket sin svette nakke, " Disse valpene har flott premierte foreldre og koster veldig mange penger." Gutten så ned et øyeblikk. Så gravde han dypt ned i lomma, og dro opp en håndfull av mynter og sa : " Jeg har 39 cents. Er det nok til å ta en titt ? " " Selvfølgelig " sa bonden, og gikk bortover mens han plystret. " Kom, Dolly! " ropte han. ... Ut av hundehuset kom Dolly løpende med fire hårete nøster hakk i hæl. Den lille gutten presset ansiktet sitt mot nettinggjerdet og gjorde store øyne. Mens valpene nærmet seg gjerde fikk gutten se en bevegelse ved hundehuset som fanget hans interesse. Sakte men sikkert stabbet det frem enda en pelsball, betydelig mindre enn de andre valpene. Den gjorde sitt beste for å holde følge med de andre... " Den vil jeg ha!" sa gutten mens han pekte ivrig på det lille nøstet. Bonden satte seg på kne ved siden av gutten og sa," Gutt, du vil ikke ha den valpen. Han vil aldri bli i stand til å løpe og leke slik som de andre valpene." Den lille gutten gikk et skritt bort fra gjerdet, han bøyde seg og begynte og dra opp det ene buksebeinet. Da så bonden at gutten hadde stålskinner på hver side av leggen, som var festet til en spesiallagd sko. Gutten kikket opp på bonden og sa " Du skjønner, jeg løper ikke så bra jeg heller, og han der vil trenge en som forstår." Med tårer i øynene, bøyde bonden seg ned og plukket opp den lille valpen. Forsiktig la han den i armene på den lille gutten. " Hvor mye koster den ? " spurte den lille gutten. " Ingenting !" svarte bonden. " Ingen betaler for Kjærlighet ♥

-Cecilie!
Hei :) 

Nå sitter jeg i sofaen, og hører på at Jeanette står i dusjen å synger ''Ja vi elsker''. Det er dødsfint vær ute, Sola kinner og det er varmt. Vi skal snart ut å gå på tur med Mira. blir sikkert kos å gå på tur i dette været.


Mira ligger rett ut i sola...


Thander sitter på gjæret og koser seg i sola.


Man skal ikke klage på sånt vær! 

Hvilke planer har dere for dagen? 

-Cecilie!
Hei :) 

Nå er jeg hos Jeanette. Jeg skal vere her hele helga, og vi skal kose oss kikkerlig. Vi har allerede begynt med potetgull og gullerøtter med dipp til. og nå står grandisen i ovnen, Colan på bordet og Senkveld på tven. 

Vi har akkuratt sett på idol, og det var akkuratt de jeg likte best som gikk videre♥ Nå skal vi fortsette å kose oss og spise grandis!♥


Mira ligger rett ut i sofaen ved siden av meg, og koser seg.
Coca cola♥


Høytalerene på bordet...

Håper dere har hatt en kjempe bra kveld, og vill fortsette å ha det ;) 

Kos dere!

-Cecilie!
Hei :) Må bare si at Elisabeth greide lappen. Er stolt av storesøster nå! Haha. men hun kom hjem akkuratt tids nok til å kjøre meg på Mørke kjøring. Så nå er jeg ferdig med mørke kjøring og Alt som har med kurs å gjøre. Trenger bare å ta teoriprøva når jeg blir seisten. så har jeg moped lappen. Hvis jeg greier den da... Men skal nok greie den, uansett hvor mange ganger jeg må ta den først. 

Nå skal jeg legge meg, har en lang dag forran meg i morra, først på skolen å ha halvdag i morra også, Levere innføringer osv... Trene etter skolen, Reise til Jeanette og vere hos hu i helgen. Og enderlig høst ferie etter i morra :D

-Cecilie!
...Sitter her å venter i spenning, på om Elisabeth har klart lappen eller ikke. Hun er ute på oppkjøring nå. Hun begynte klokka fire. Men vi har ikke fått noe svar enda. Spenning! Men hvis hun klarer det, så skal henne kjøre meg ned til mørkekjøringa etterpå. 

Fikk beskjed av Jeanette at jeg mååå, vere hos henne i helga ;P Så da vet dere hvor jeg er i helga.Vi har Best Friend Kjede ♥


Glad i deg bestevenn♥

Har du en Bestevenn?

-Cecilie!

 
Hei :) 

Nå har jeg Akk vert hos Onkel Jarle og Tante Marte og Ida. Jeg tok toget til Grefsen også kom Onkel Jarle å henta meg. Også Reiste vi til en motor butikk å kjøpte Moped hjelm og Hansker til meg. det var konfirmasjons gave til meg fra dem. Når vi hadde gjort det så ble jeg med hjem til dem også Hilste jeg på Ida, Verdens fineste og søteste søskenbarn. også spiste jeg middag med dem. også kjørte han meg Hjem etterpå.

Så det har vert en fin dag. 


Haha, ser så skvist ut med hjelm! :P 


Også hansker xD

Hva har du gjort i dag? 

-Cecilie!
Hei :) 

i dag har vi hatt fotball dag. det var like gøy som vanli. etterpå hadde noen av oss, en liten ''fest'' inne i klasserommet. vi vant jo ikke, som vandlig, så vi feira mest at det var god innsats, og utrykket til hu ene i c klassa, når jeg dribla hu! det var så gøy. 

Nå skal jeg snart ta toget til Grefsen og møte Onkel Jarle der. så skal vi kjøpe moped hjelm til meg. også skal jeg en liten tur hjem til dem etterpå. blir koselig! 


Sliten etter fotball dagen! 
Sliten i bena...


Måtte bare.....

Men jeg syns vi var flinke i dag, for både a og c har fotballspillere i klassen, men b har ingen fotball spillere! så vi var egentlig veldig flinke! 

Har dere hatt fotball dag? 

-Cecilie!
Hei :) 

I dag har jeg funnet igjen det strikketøyet, som jeg begynte på for over ett år siden. Veldig lenge siden jeg strikket sist. Men jeg hadde jo ikke noe å gjøre i dag, så hvorfor ikke? 

Jeg husker at jeg ville det skulle bli ett lappe teppe, men nå syns jeg den er virkerlig stygg. men det kan jo kanskje fikses, hvis det blir et lappe teppe da....


Ble veldig dårlig bilde...


Der helt forjelvlg ut akk nå!


Litt bedre! ... :P 

Hva gjør du når du kjeder deg? 

-Cecilie

 
Hei :) 

I morra har Verdens beste storesøster bursdag! Hun blir 19 år. og Jeg skal kjøpe den fineste gaven til hu. hun er trosalt min eneste hel søster, de andre er bare halve. men de betyr jo mye forde da. Og et sammentreff er at mamman til Jeanette har også bursdag i morra.Også er jeg faktisk ferdig med lekser! Og med å spise bananen min! 


Hahaha :P 

 

Bare litt info om noe av hva jeg skal gjøre denne uka:

- Tirsdag/ Imorra skal jeg kanskje på apo/ ungdoms klubben. også skal jeg kjøpe gave til Elisabeth og feire henne litt.

-Onsdag, Chille dag!, trur jeg. hvis ikke fremtiden bringer noe ana, holdt jeg på å si!

-Torsdag, Til Lillestrøm og kjøpe moped hjelm, med Onkel Jarle. det er konf gave som jeg ikke har fått enda...

 - Fredag, har ikke peiling enda!, kanskje Apo hvist jeg ikke finner andre planer...

- Lørdag, vakt med Røde Kors....

- Søndag, ikke noe planer enda...

Hehe, det var en liten liste over hva jeg skal denne uka. Men nå skal jeg busselalle... Haha :P 

Natta, Vi snakkes♥

har du planer for uka? 

-Cecilie!
Heisann :) 

Nå sitter jeg her i senga til Jeanette, mens hun ligger å sover ved siden av meg. Vi hadde det utrolig koselig og morro i går kveld. Fant på mye rart. Jeg sovne ganske tili, men det er nok fordi jeg ikke har vert helt i form de siste dagene. og i går kveld så ble jeg egentlig ganske dårlig. trur jeg hadde feber, vondt i hode, kvalm... Osv. Så jeg sovna ganske tili, mens Jeanette satt å så på film.

I går kveld♥

I dag er det søndag, og jeg må hjem å gjøre ferdig noe lekse greier etter hvert. Det er mormor og ba (bestefar) sin bryllups dag i dag. det er jo koselig. 

Jeg driver å kommenterer blogger, fordi jeg kjeder meg. Hehe, vill du at jeg skal kommentere bloggen din?, så bare skriv blogg adressen under.

Snakkes♥

-Cecilie!
Hei :) 

Vi er to jenter på 15 år, som heter Jeanette og Cecilie. Vi har bestemt oss for å lage en blogg sammen, og det blir nok gøy! det var en liten smakebit på oss.

- Jeanette og Cecilie!
bilde bilde bilde


Jeanette og Cecilie.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011


Kategorier


· Blogg · Cecilie · Film · Foto · Hverdag · Innkjøp · Jeanette · Mobilblogging · Mote · Musikk · Redigerte bilder · Skole · Spørsmål · Tanker og meninger · Tips · Venner · Videoblogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits