Da har jeg sett på ''I et speil I en gåte''. har sett den før. men ville se den igjen siden det er en av de fineste filmene jeg vet om!

Handlingsreferat: Det handler om en jente på 13 1/2 år som heter Cecilie og Har kreft. Hun møter en engel som hun blir ''God'' venn med. I løpet av filmen tenker hun mye tilbake på en ferie hun hadde sammen med sin beste veninne før hun ble syk. Der ble hun forelsket i en gutt som hun vill huske for resten av livet. hun er en klok liten jente, som kan mye. Et av hennes ordtak er for eksempel: Når man blir født så er det ikke verden som får deg, det er du som får en hel verden i gave. Hun blir sykere og sykere og til slutt får foreldrene hennes beskjed på sykehuset at sykdommen har tatt overhånd og de kan ikke hjelpe mer. Så hun kommer til å dø. På slutten av filmen så dør hun og det er en utrulig trist sene!

Som jeg har sakt med mange andre filmer også, så må du se den for å forstå. Men denne er den filmen jeg anbefaler mest av alle filmene hitil! Det er en av de fineste og tristeste filmene jeg har sett i hele mitt liv!

terningkast: 6 +++!

Trailer:

Litt dårlig treiler ,men, men.

anbefales å se!

-Cecilie!
Jeg har akkuratt sett på kongen av bastøy!det er en helt utrulig film. den er så sinsykt bra!

Handlingsreferat: Det handler om en gutt som kommer til et gutte hjem på bastøy, hvor gutter må vere hvis de har gjort noe galt. og de kommer kun ut hvis de oppfører seg bra i mange år. Der møter han masse strenge regler, vold og tortur. han prøver å stikke av flere ganger. og han får nye venner der. ingen av de som bor der har det noe bra osv.... og på slutten så tar alle guttene våpen og begynner å sloss mot de som arbeider der. arbeiderene reiser derifra og det kommer masse soldater for å ta de. men hovedpersonen og beste kompisen hans går over vannet, for det har kommet is på vannet. også drukner hoved personen og forteller at brevene var til søstra hans og at han bare skal slippe han ned i vannet osv... også gjør han det. og han andre kommer seg over. og blir en fremtidig sjømann....

det jeg fortalte nå hørtes kanskje ikke så spennende ut. men det er en utrulig spennende og bra film. som jeg anbefaler dere å se!

Sjanger: er ikke helt sikker på hvordan sjanger det er!

terning kast: Garantert 6!

 Trailer:

 

Anbefaler å se den!

-Cecilie!
jaah, the walking dead er en serie om så kalte zombier.. Det er en mann som blir skutt og blir innlagt på sykehuset og når han våkner, er alle døde.. Det er jo noen som lever da, men de fleste er zombier. Han er bevisst på at kona og barnet hans fortsatt lever, så han skal leite etter dem osv.. Må si at det er veldig sterke og ekle scener der, og den er litt skummel! Har begynt å se på den nyrlig så jeg vet ikke så mye enda, men må bare si at jeg er helt hekta nå,og drit spennende!Hun der var skikkelig ekkel, siden hun hadde mista begge beina så det hang tarmer ut osv..

Det der var litt fail siden han og hesten løpte først fra et par zombier, også når de skulle rundt hjørnet var det driiit mange zombier! skvatt jeg.. Men stakaar hesten, de spiste den opp :(

Anbefaler denne serien til de som ikke har sett den! 

Jeanette
Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra premieren på breaking dawn - del 1. Den var syyyykt bra! det er helt ubeskriverlig!

Jeg var egentlig veldig redd for å sovne siden jeg sto jo opp i seks tia i går. Men filmen var så spennende hele tia, at man fikk ikke tatt bilkket fra skjermen. og det var hvertfall umulig å sovne. til og med lillesøstrene mine klarte å holde seg våkene gjennom hele filmen.

Jeg trur ikke jeg skal legge ut handlings referat, for jeg regner med at mange av dere skal se filmen selv og da er det ikke noe gøy å vite alt på forhånd. Så hvis dere vil ha handlings referat så spør meg personlig!

Nå er det veldig sent og om tre og en halv time så har jeg vert oppe i 24 timer. men har ikke tenkt til det i dag, for jeg skal bort å sånt i morra. Så nå sier jeg natta! Og Jeg snbefaler dere på det sterkeste å se filmen! 

Snakkes♥

-Cecilie!
Har sett en utrolig søt film ''Just Wright''

Sjanger: Romantikk komedie

Handlings referat: Den handler om en Dame som heter Leslie. hun er en morsom, utadvent, snill og omtenksom dame. hun er i tredve åra, og på leting etter Mannen i sitt liv, - den ene hun ikke kan leve uten. Hun elsker basketball og er stor fan av laget til den verdens kjente scott McKnight. etter en stor kamp møter hun han på bensin stasjonen. Han har akkurat kjøpt seg ny bil og finner ikke bensin luken. hun finner den med en gang for han. og de begynner å prate sammen. hun blir invitert til en av hans store feste, bursdags selskapet hans. hun inviterer med seg sin søster. og de drar dit sammen. dagen etter kommer han hjem til dem for å besøke søstra hennes. de blir kjerester og han frir til henne. Men så blir han skadet på en av de store kampene sine og han trenger god hjelp for å komme seg igjen. leslie hjelper han, men etter en stund så våkner han med en lapp ved siden av sin seng og frier ringen i en boks. det står at hun ikke vill vere sammen med han mer. men Leslie fortsetter å hjelpe han. Hun får han i topp form igjen og han kan vere med å spille i den store kampen. men det går ikke så bra den første delen for han er redd for å få vondt i kneet igjen. Men så kommer leslie og muntrer han opp så han spiller så bra han kan og vinner kampen for laget sitt. Leslie og scott blir kjerester. men så kommer søstra til Leslie tilbake for hun vill ha han tilbake. Leslie overhører samtalen deres og forstår helt feil av det han sier. hun pakker sakene sine og flytter hjemm igjen til moren og faren sin. Men på et intervju på tven så sier scott at han hadde ikke klart seg uten Leslie og hun blir kjent som kvinnen som hjalp scott. han forlater intervjuet for å finne henne. mens hun er for å se på mot leget til laget hans, for å kanskje bli trener der. men på veien ut så treffes de. Scott sier til henne at hun er den ene han ikke kan leve uten. og vinner hennes hjerte. og hun blir trener for laget hans.  - i love happy ending♥

Terning kast: 6!Utrolig bra film, anbefaler deg å se den hvis du ikke har sett den!

Har du sett Just Wright?

-Cecilie
Cecilie sovnet så jeg bestemte meg for å se en film, The notebook. Må jo nesten si at The notebook er den aller fineste og tristeste filmen jeg noen gang har sett! Jeg liker ikke å gråte av filmer, men denne filmen klarte jeg ikke å la være. Hvis du ikke har sett den  du se den!

Filmen begynner med at en gammel mann skal fortelle en historie til ei gammel dame som er glemsk, og historien handler om to tenåringer som blir forelsket, så blir det masse drama fordi hun må flytte. De møtes igjen 7 år etter og Allie er forlovet med en annen, men de blir forelsket igjen og det skjer litt drama da og. Men dem blir sammen igjen. 
Historien han gamle mannen forteller viser seg i å være en sann historie, nemmelig om dem to da de var unge. Hun husket det, og det var det han ville siden han savnet henne. Og på slutten var det utrolig trist! 

Allie:Do you think our love, can take us away together? 
Duke:I think our love can do anything we want it to. 
Allie:I love you. 
Duke: I love you, Allie. 
Allie:Good night. 
Duke:Good night. I'll be seeing you.

Så kom sykepleieren og så at de lå i samme seng og var døde, det fine var at dem holdt hverandre i hendene.Aww!

Sterk,ekte kjærlighet! ♥

Jeanette
Hei :) 

Nå har vi akkurat sett på en film som heter The eye. 

Sjanger: Skrekk.

Handlings referat: Det er en blind jente som oppererer inn nye øyer, så hun kan se. Når hun har fått nye øyer, så ser hun masse ubeskriverlige ting som ikke kan forklares. hun ser når folk dør, at de blir henta av døden osv... etter hvert så får hun vite at hun har fått øyne av en anen Jente, som så døden osv, og at hun ville fortelle henne noe. hun reiser til huset til hun døde jenta og prater med mamman hennes, mamman holder på å dø, mens vennen hennes og tjeneren i huset kjører henne til sykehuset. så viser den døde jenta henne hvordan henne døde osv.. Når vennen hennes kommer tilbake så reiser de videre, og hun finner ut av hva henne prøver å fortelle henne. hun redder masse folk fra en eksplosjon på motor vegen. også blir hun blind igjen.

Du burde se filmen for å kjønne...

Terning kast: 6!

Utrolig bra og spennende film. Anbefales!

-Cecilie
bilde bilde bilde


Jeanette og Cecilie.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011


Kategorier


· Blogg · Cecilie · Film · Foto · Hverdag · Innkjøp · Jeanette · Mobilblogging · Mote · Musikk · Redigerte bilder · Skole · Spørsmål · Tanker og meninger · Tips · Venner · Videoblogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits