Overskriften sier vel alt... Jeg har spilt sims i hele dag og Sett på to filmer. Har ikke finni på noe ana fordi jeg har hatt vondt i magen i hele dag, stort sett.... så derfor har jeg heller ikke orket å kle på meg, går fremdeles i pysjen.

Så foresten akkurat på Hodejegerne for tredje gang. og den er bare så sinsykt bra. Aksel Henie er bare verdens beste skuespiller! Har digga han helt siden jeg så den første filmen med han. og det var ''I et speil i en gåte''. sammen med noen venner. også så jeg på Max Manus og da likte jeg han bare enda mer. og når jeg fikk vite at han var hovedrollen i Hodejegerne også. så måtte jeg bare se den!

men nå trur jeg at jeg skal fortsette å spille sims.

Prekast ;)

-Cecilie
Huff, nå har jeg blitt syyk, drit vondt i halsen og kvalm.. Håper det ikke er langvarig siden jeg hater å ha vondt i halsen siden da kan jeg bare drikke kakao og spise is, noe som fører til at jeg blir kvalm. Har så lyst på cola, men det gjør så vondt, og i sta skulle jeg ta smertestillendes men klarte ikke å svelge det, og er driiit slapp.. Står en burn i kjøleskapet, men klarer ikke å drikke det heller, fml.

Tok noen bilder med skolekameraet da, ikke hat meg;  


hahaha, har ikke ord.


monica har fått en stor vampyrtann, driver å lager true blood bokhylle!¨sexy monica!


måtte herme litt da

snakkes..

Jeanette

 
helluu,

sorry for lite blogging men sånn blir det bare noen ganger.. noen ganger hater jeg å blogge, sånn som nååååååå. men det går bra.................. vet jeg skriver litt rart nå men whatever. skal på bursdag snart til søskenbarnet mitt, og gleder meg til å spise, siden jeg får ikke lov til å spise nå fordi jeg sto opp seint og mamma vil ikke at jeg skal bli mett før bursdagen, men det går braaa er ikke så veldig sulten nå, KAKEEEE.

random ftw

Jeanette
Heidu!

Nå sitter jeg her som alltid i senga mi og hører på all i want for christmas is you ♥ Vurderer litt å få litt julestemning på rommet mitt, ta opp julestjerne og skifte sengetøy.. Egentlig orker jeg ikke, men det driter jeg i, gidder ikke å sitte i senga forever heller ass. Gleder meg til våren eller når vi skal flytte da, siden da får jeg stort rom med plass til sofa osv., så da trenger jeg ikke å sitte i senga,wee! 
I just want you for my own 
More than you could ever know 
Make my wish come true 
All I want for Christmas is you 

Jeanette
Hei :)

Nå har jeg akkuratt dusja og pakka for jeg skal nemlig snart på hyttetur med pappa, Hanne, Ola og Marius. det blir nok koselig. Men, det er ikke strøm der. så jeg får ikke blogga noe denne helga... var egentlig bare det jeg skulle si.

Jo, også finner jeg ikke laderen til kameraet mitt. så det blir ikke noe bilder akk nå. 

Vi snakkes!

-Cecilie♥
Yeeah, snart drar jeg på julegateåpning i Brandbu så fort Nils Ingar kommer hjem.. Blir koselig i gata nå, men synd det ikke er snø enda da. 

Jeanette
I dag skal jeg feire bursdagen til Marta, med resten av hennes og min familie (på pappa sin side). Det blir jo gøyalt. Koselig å se dem igjen. er lenge siden nå. Pappa kommer å henter oss nå snart så har egentlig ikke så god tid på meg til å skrive dette innlegget.


Ble noen cam bilder denne gangen.

Ellers har vi fullbokket uke på skolen! På mandag hadde vi vandlig dag. i går hadde vi Helsesøster besøk og den kulturelle skolesekken. i morra skal vi til hunderfossen, og på fredag har vi norsk tentamen.

Huff, mye å tenke på, på en gang.

Vi snakkes♥

-Cecilie!
Da blir det ny skoleuke, og den begynner (nesten) med en matteprøve som jeg akkurat kom på, shiit! Har jo helt glemt den, og mattelæreren min sa at jeg kan få 3'er (har egentlig bare fått 2'ere) og da tenkte jeg at jeg skulle prøve å få til det, men det går jo ikke da siden matteboka ligger på skoleen.. jaja. Men nå maser mamma på meg og sier at jeg skal legge meg.. Men jeg har lyst til å se en film eller se på en episode av 90210.. Snakkes!

 

Prøvde å ta et vannbilde istaa, men funka ikke så bra, så jeg redigerte det litt..


Greit saraa, jeg savner håret mitt litt.. :( 

Jeanette
Hei :) Nå har jeg fått vite når jeg skal til Beito. Jeg skal vere der fra 28 november til 17 desember! Jeg for min del syns at det er utrulig lenge. hadde holdt med to uker liksom! Og jeg kommer til å savne venna mine noe helt sykt! det er det jeg syns er verst, at jeg ikke får møte venna mine på tre uker.

Også grunnen til at jeg skal dit: Det er jo ingen hemmlighet at jeg er litt overvektig. og det er nettopp derfor jeg skal dit. for å prøve å gå ned i vekt. Så det er på en måte vert det, hvis det funker da cff! Og det håper vi jo på.

Og når jeg kommer dit, så vill jeg vise dere bilder av rommet mitt og kanskje litt rundt omkring andre steder der også. også håper jeg jo att jeg får tid til å blogge litt mens jeg er der. Selv om det er fult program hver dag + at jeg må følge med på skolen og gjøre lekser osv der. så jeg ikke detter helt ut.

Men det blir jo litt digg å ikke vere poå skolen hver dag. Men jeg må faktisk stå opp tili der også. for det er frokost halv åtte hver dag untat søndag da er det klokka åtte! Og jeg gruer meg til å ikke sove lenge i helgene!

Men når jeg kommer hjem igjen, så skal jeg ut med venner med en gang. og bare kose meg masse. oooog sove lenge!

Vi snakkes :)

-Cecilie!
I dag har jeg hatt det veldig travelt, mye og gjøre og liten tid! NÆÆÆÆÆT.

Jeg har sovet lenge, sitti på pcen, spist en kjempe god frokost og middag og sett på film, og sett på tv. og nå har jeg akkuratt fått lørdags godtet mitt. så jeg må bare synke middagen litt før jeg begyner på det. også tenkte jeg kanskje at jeg skulle lese noen blogger før jeg skal se en liten koselig film og kanskje spille litt tetris. min rekord er level 9!


MMMM, foresten så syns jeg at Jule eggene er mye bedre en påske eggene! Har du ikke smakt, så smak!


Chill og digg!

Vi snakkes ♥

Hva har du gjort i dag?

Og hva skal du gjøre i kveld?

-Cecilie
Dette er den første helgen på veldig lenge at jeg faktisk skal vere hjemme hele helgen! Jeg ver veldig skeptisk først, i og med at jeg faktisk har angst for å vere alene (uten venner) så lenge. Men nå trur jeg at det kommer til å bli litt chill også.


Denne helgen skal jeg:


Sove♥

Lese blogger♥


og spise kjeks :)

og kanskje spille litt og se på tv.

Hva skal du gjøre i helgen?

-Cecilie!

Yeeeey! klarte 428!!! Det er vanskelig å spille med pc musa, så er i grunn lettere å spille det på mobilen, og det er faktisk sykt morsomt!

Anyways, jeg våknet av meg selv idag, halv fem, rart.  Men var litt digg å slippe å våkne av at mamma skriker til meg da, en bedre start på dagen, haha. Jeg og Sara skal jobbe i en barnehage idag, og kan ikke akkurat si at jeg gleder meg akkurat. Så tror jeg bare skal være der idag siden jeg orker ikke å være der flere ganger, helst ikke idag heller. Men mamma tvinger meg, hun sier at jeg må prøve, så kan hun kjøre meg jeg når jeg ikke orker lenger. Det er ikke det at jeg ikke vil, men jeg er så utrolig sliten om dagen, 24/7! Dem tror jeg har mangel på jern og B12, så jeg må dra til legen å ta blodprøve, og det nekter jeg! Har utrolig sprøyteskrekk. Begynner nesten å grine av tanken! Kanskje jeg har anemi??haha, kødda.

Jeanette.
Hei :) en stund siden jeg har vert hos pappa nå. men nå er jeg endelig her igjen. og dette er faktisk første helgen på lenge at jeg ikke er sammen med Jeanette! Haha. men vi får finne på noe neste helg da, Jeanette.

Jeg syns det er utrulig bra at Jeanette gleder seg til å bli storesøster. for til og med Jeg gleder meg! Men jeg kunne ikke helt se på bildet hvor barnet var da. ÅÅÅÅH, den blir sikkert kjempe søt!

Og i går kveld så satt vi her å koste oss, og så på varg veum med potetgull og kjeks. da følte jeg hvor godt det var å vere hos pappa igjen. Men så ver det litt trist i går også, for det går ikke så veldig bra med Pappa og Hanne akk nå :( Hvis de ikke får ordna opp i det så vet jeg ikke hva jeg gjør, for jeg har blitt så utrulig glad i både Hanne og Barna Hennes! Da kommer jeg til å savner dem mye azz!

Hehe, dere får ikke noe bilde akk nå, for jeg ser HELT JÆVLIG ut!

Vi snakkes♥

Hva gjør du i helgen?

-Cecilie!
Hei, nå er det en stund siden jeg har blogget, men det har vært litt slitsomme dager i det siste, så har ikke orket. Men uansett så har bestemoren min blitt påkjørt igår, og jeg håper alt går bra med henne! Og nå skal snart jeg og mamma til Gjøvik, fordi mamma skal på ultralyd og jeg må kjøpe en vinterjakke. Snakkes!


Jeanette.
Hei ;D

Jett hva!     Jeg skal på badeland om en og en halv time, med Emma og Emilie. Gleder meg så sykt! vi skal på det nye badelandet på Hønefoss, og de henter meg på statoil klokka seks. Blir så utrolig gøy. Jeg har aldri vert der før, og i tilleg er det første gangen jeg finner på noe (utenom skolen) med Emma og Emile. bortsett fra at vi har vert på klubben noen gangen sammen da...

Blir aldri lei av det bildet! ♥ (A) Jentene mine ♥

Nå må jeg gå ned å få i meg litt næring, lol! Spise middag ;)

Ha en fin dag :)

-Cecilie
I dag er det enda en chille dag. Jeg Har bare vert på skolen, trent og spilt sims. det er så digg med sånne dager!

I morra har vi filmdag på skolen. vi driver å lager film i kunst og håndt verk. og i morra skal vi filme den, hele dagen. Jeg er på gruppe med Veronika. De andre er tre på hver gruppe, men jeg og veronika er bare to. for vi var egentlig på gruppe med Anna, men så flytta jo henne. så da ble vi bare to. det er egentlig ikke så ille, bare litt mer jobb på oss...

Huff da!


Nå sitter jeg bare her og chiller, leser blogger osv, i kosedressen min ♥

Hva har du gjort i dag?

Har dere film laging på skolen?

Hva heter bloggen din?

-Cecilie!
Nå har jeg kjøpt meg The sims 3 Kjeledyr. Det er utrolig bra! Og jeg som digger sims, er jo stor fornøyd. På det nye spillet kan man ha alle slags mulige dyr. Hester, slanger, øgler, marsvin..... osv.... Spiller su sims?

Har du sims 3 Kjeledyr?

-Cecilie
Nå har jeg akkurat spilt sims. Det har jeg gjort i stort sett hele dag. I går også! Jeanette spiller også sims nå for tiden, siden hun akkurat har klart å laste det ned. (Jeg har den ekte versonen). I morra skal jeg kjøpe The sims 3 Kjeledyr. De har lagt av en til meg på Elkjøp. For de får de inn i morra. Gleder meg sykt til å spille det.
Spiller du sims 3?

Nå skal jeg legge meg og sove!

Natta ♥

-Cecilie!
Hei :)

I dag har jeg vert på åpen skole. det skal jeg i morra også. det er sån at vi går rundt på videregående, og får høre om de forskjellige linjene de har der. For å si det rett ut: Det var egentlig utrolig kjedelig!Har du vert på åpen skole?

-Cecilie!
Hallo, nå skal jeg snaart legge meg, MEN jeg har fått lastet ned det jeg har drømt om lenge, og nå har jeg endelig klart å laste det ned. Sims 3 ♥ 

Og imellomtiden da jeg ventet på at det skulle bli lastet ned så lagde jeg dette i photoshop;

Can I drink your blood ?
Hurt me again, and you're dead.

Haha, ble litt veldig fail, men så en tutorial på youtube, og jaa... first time, man lærer av sine feil :)

Også fikk jeg bursdagsgaven fra Cecilie, og alle tingene ble jeg veldig glad og fornøyd med, tusentakk ♥ legger ut bilde av det imorgen.

Jeanette
Hei...

Nå sitter jeg her i sofaen sammen med Jens og ser på en barnefilm som jeg trur heter ''Dino 2''. Jeg er vant til at Jens står opp tili, men at mamman hans tar han. så Jeg våkna ikke av at han sto opp. men når han smalt i døra ned til stua først da våkna jeg. Han hadde ikke vert våken så lege da. for han hadde fortsatt morgen  øyna sine. Så jeg sto opp nøyaktig tre minutter over seks.

I går kveld når begge barna hadde lagt seg, så dreiv jeg og Jeanette med plastelinaen til Marta... Vi kjeda oss. også lagde vi masse figurer osv...


Haha, mitt forsøk på å lage en kattepus...


Jeanette var mye flinkere en meg...


Jeanette & Cecilie ♥


Ett ikke så vellykket hjerte...


Haha, en snegle


en litt hemma rose!


en grønn rose


Herr Ellefsru ;)


xD

Jaja, det var litt av våre kunst verk.

Snakkes etterpå♥

-Cecilie!
Hei :)

Nå er vi hjemme hos Hanne, kjeresten til pappa. Her skal vi vere til i morra. Vi er Barnepiker for Marta og Jens ''Ste søsknene mine''.Fordi Pappa og Hanne er på akkevit festivalen i gjøvik...


Elias går på Tven...


Hehe...


Haha...

LItt senere i dag skal vi ut en tur. også skal vi kanskje gå på tur. Vi skal lage, og spise taco til middag og Kose oss masse.

Hva skal du gjøre i dag?

Har du vert barnevakt for noen før?

-Cecilie!
Hei. Da har jeg vert på røff møte. Dat var ganske gøy, untatt når folka kom med så barnslige ting at det ikke var morsomt! og på slutte når vi valgte styre! ( Ble ikke fornøyd med styret!) Men ellers var det ganske gøy.


Haha, var fredrik som skreiv hitler, den gang vi var venner....


De samla inn alle telefonene untatt mine, for jeg var den eneste som klarte å holde dem i ro!

Var et bra møte, med en bra gjeng!

Når jeg tenker på det nå, så er jeg glad for at jeg ikke ble leder. for jeg kom på hvor mye arbeid lederene må gjøre.. Haha!Hva har du gjort i dag?

-Cecilie
Jeg gjorde det jeg, klipte meg selv altså.. 10 cm, hvis ikke lenger.. Også fikk jeg veldig lyst til å farge håret mørkere samtidig, og jeg hadde bare en pakke.. Jeg klarte ikke å farge det helt alene så stefaren min måtte hjelpe meg(han hadde aldri farget hår før), og nå er håret mitt blanding av lyse brunt og mørkt brunt hår, ikkjeee bra. Blir litt flaut å være hos frisøren idag hvis dem ser det, haha.


Men er egentlig veldig fornøyd, bare at jeg må farge håret mitt snart sånn at det det blir jevnere..


Det hadde snødd bittelitt i natt også, wiii
Sorry for lite blogging fra min side de siste dagene. Men jag har ikke gjort noe spesielt så jeg har ikke hatt noe å blogge om! Og det har jeg fortsatt ikke, skulle egentlig legge ut videoblogg i går. men så hadde Jeanette endra passordet på youtuben sin. så da fikk jeg ikke gjort det alikevell.... Men det går nåk bra. for jeg skal vere hos Jeanette i helga., og vi skal vere Barnepiker på lørdag så da blir det nok noen videoblogger ;)

Camen på pcen min har klikka...


Se så skurrete den er... Har ikke vert sån før! Ps: har akk dusja!

Hva skal du i helga?

-Cecilie
HeyHoe

Imorgen skal jeg være utplassert hos tråkket frisør, 5 torsdager. Gleder og gruer meg til det! Gleder meg fordi da kan jeg se hvordan en arbeidsdag som frisør er, men gruer meg til å rydde og vaske. Men håper det blir bra da, også skal jeg kanskje klippe meg der.. ellers så skal jeg klippe meg selv as always, men gruer meg alltid til å klippe meg! Håret har fått litt lengde på seg, men jeg må klippe meg fordi håret mitt er så slitt og tynt nå, og det blir tykkere og ikke såå slitt hvis jeg klipper meg til skulder lengde. Blir sånn ca. 10 cm jeg må klippe, og jeg vedder på at jeg kommer til å grine når jeg ser lange hårlokker som faller ned.. Men jeg vil jo ta vare på håret mitt, så da må jeg. Flaks for meg at håret mitt vokser fort!Synes litt synd på de som lar være å klippe håret sitt på flere år, for håret blir forever slitt,fordi når man har veeldig langt hår, så vil man jo ikke klippe bort alt det slitte..
Og forresten så skal Cecilie komme til meg på fredag, også skal vi være barnepiker på lørdag. Lite hint; V I D E O B L O G G!
Heey!

På skolen idag kjedet jeg meg veldig også fikk jeg en ganske morsom idè, nemmelig å lage navnelapper! Så jeg lagde navnelapper til dem som var der og teipa det i annsiktet! Det var faktisk litt gøy!
 

Tok bilde av meg selv også, men det funket ikke så bra så lar være legge det ut!

Sara filmet også ;

Snakkes ♥

Jeanette
Hei :)

Jeg og Elisabeth har vert en tur hos Hanne i dag. det ble en liten kosekveld. vi var nesten hele familien og koste os med pølser, prata litt osv...Det var noen bilder fra kvelden :)

Hva har du gjort i kveld?

-Cecilie!
Ja, i helga har jeg vært hos Farzana'babe, og det var utrolig lenge siden jeg og hu hadde funnet på noee, så det var veldig morsomt å være med hun igjen ♥  Vi har sett på filmer, The hills have eyes 1 og 2, også har vi vært på kino å sett De tre musketerer 3D.


haha, kledde ikke de stygge 3D-brillene ass!

Også var vi på rampen, også gikk vi opp på en sånn greie, også turte jeg ikke å gå ned. Så jeg spurte fazza om hun kunne flytte søpplekassa så jeg kunne gå ned på den, men hun ville ikke ta på den, så måtte en gutt gjøre det. Jeg fikk serr panikk!

Men nå må jeg spise, snakkes!

Jeanette
Hei, Nå har jeg også smakt cupcakes. når jeg kom hjem fra skolen i dag, så hadde Elisabeth lagd Cupcakes. de var kjempe gode.

Iphone kvalitet ♥


Nam, Nam ♥

Også må jeg vise dere en sølepyt jeg fant:


Nå, skal jeg snart på Frelsern!

Snakkes...

-Cecilie!
Dagen i dag har gått med til å gjøre Lekser, Lekser og mer LEKSER! og INNLEVERINGER. hadde to innleveringer til i morra + masse lekser. så da vet dere at det eneste jeg har gjort i dag er å gjøre lekser og sitte på pcen(mens jeg gjore lekser)! Kjempe spennende dag må jeg si!

Sån ser senga mi ut Right now!

Dagen er ikke helt den samme uten Face ♥

Også har vi fått skole katalogen i dag:


Litt dårlig bilde, for jeg måtte ta det uten blits...

Sammenligne med 8 kl...
Haha, der var vi små...

Har dere skole katalog?

Har dere masse lekser og innleveringer?

-Cecilie!
bilde bilde bilde


Jeanette og Cecilie.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011


Kategorier


· Blogg · Cecilie · Film · Foto · Hverdag · Innkjøp · Jeanette · Mobilblogging · Mote · Musikk · Redigerte bilder · Skole · Spørsmål · Tanker og meninger · Tips · Venner · Videoblogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits