Hei :) 

nå er jeg hos jeanette. I dag ver det siste dagen på skolen. det er digg å ha juleferie og kunne sove lenge. for selv om jeg har vert på beitostølen i tre uker så har jeg ikke sovi lenge en eneste dag! så siden jeg sover hos Jeanette i dag. så vet jeg at det blir mye søvn ;) 

Nå skal vi på chatrulette, og vi ser sån her ut: 

Snakkes ;) 

-Cecilie!
Nå er jeg hjemme igjen. hadde ikke noe lyst til å reise fra beito og alle folkene der, det ble en tung avskjed! men jeg har jo savnet alle folkene hjemme også. og aller mest av alle, har jeg savna Jeanette! Så i morra skal jeg på besøk til Jeanette!♥ Gleder meg helt sykt!!! 

Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen bilder fra oppholdet.


Denne Gruppa var jeg på. (Er klar over at jeg ser stygg ut på mange av bildene azza!)


Petter og Fredrik.


Heine, han er sykt gossin!


Håvard.


Leo, My brother from another mother ♥


Huff, stygt bilde av meg!


Lotta.


Johan.


Leo i farta :P


Huff da!


Meg, Leo og Håvard.


Fallskjerm i gymsalen xD


Dina pus ♥


Meg og Guro, på Langrenn xP


Leo og Meg På tur til Bamselikjern ♥

Også bilder jeg har tatt selv:


Leo xD (har så litt sur ut der men :P )


Det ble mye gitar spilling og synging ♥


Darling ♥ Dina Puuz ♥


Leo, da! Fu ♥


Emma♥


Savner Julestemningen på Beito!


Rezvan Kompis♥


Leo, du ser alltid så sur ut på bilder :-/ ♥


Mojthaba :)


Mojthaba og Emma♥


Dina Sunshine♥

Åh, jeg sitter bare å tenker på morgen dagen jeg xD Gleder meg så syykt!

Har du vert på beitostølen?

Snakkes♥

-Cecilie
Hei.

Lenge siden sist oppdatering nå. Men det er utrolig dårlig nett her, også har jeg hatt fult program hver dag. men det har vert utrolig koselig da!

I løpet av den siste uka (+ noen dager?) Har jeg fått utrolig mange kjempe gode venner. og Jeg har blitt utrolig glad i dem alle sammen! (og ikke minst dette stedet!) det som er så fint med å vere her er å se så mange forskjellige mensker, på forskjellige måter. og finne det gode i alle sammen.

Noen av de beste vennene jeg har fått her er: Dina, Leo, Solvei, Rezwan, Benjamin, Espen, Fredrik, Emma og selfølgerlig mange mange fler da. men det var de beste! Og de tre første er cff de tre beste! ♥ 

Det var bare en liten oppdatering, Også vill Jeg si til Jeanette at Jeg savner deg utrolig mye. og gleder meg til å se deg igjen! ♥ Når jeg ser at du skriver sånne triste innlegg på bloggen, så ønsker jeg bare at jeg kunne vere hos deg å trøste deg! Men det kan jeg desverre ikke :( men om under to uker så kommer jeg tilbake. og da skal vi finne på ting igjen og ha det gøy sammen! Savner deg kjempe mye og er Kjempe glad i deg Snupps♥

-Cecilie!
Hei :)

Nå er jeg kommet hjem fra Julegate åpninga med Jeanette, Emma, Evelyn og Aleks. det var koselig♥


Musikken in my ♥


Emma♥


Jeanette♥


Juletreet uten lys.
Fakkel toget.


Jeanette går i toget ;)
Godis ♥

Nå driver jeg og tegner (faktisk) og drikker burn♥

-Cecilie!
-Cecilie
Heey! 

Har vært på tusenfryd idag og det var sykt gøy og koselig. Har skjerpet meg skikkelig med den karusell-angsten min så jeg tørte å ta alle aktraksjonene, unntatt den skummle,gamle,stygge dalbanen.. Synes den er ekkel å se på jeg, frister liksom ikke helt å ta den, twister. Dro med tog til Oslo alene, så møtte aleks og eve meg på Oslo s.. Så møtte vi flere vi kjente på tusenfryd ♥ Har vondt i halsen etter å ha skriki som bare faen..

Så når jeg kom hjem så sovnet jeg med nesten en gang, våknet for litt siden, men tror jeg skal sove litt mere.. ELSKER Å SOVE!  Og ista kom det opp for meg at jeg faktisk har bursdag om en uke, 11.oktober!  Vet ikke om jeg skal finne på noe spesielt den dagen.. Hva skal man liksom gjøre a? Kan jo ikke bare sitte å drikke brus og spise pølser, og leke sånn som man gjorde før.. Savner det litt jeg! ♥ Men er heller ikke klar for å fæste enda heller da.. Er litt avholdts nå fortiden, like greit egentlig, etter alt det som skjedde i sommerferien, OMG!

No pictures, skole-pc.
bilde bilde bilde


Jeanette og Cecilie.

Legg meg til som venn


Arkiv


· Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011


Kategorier


· Blogg · Cecilie · Film · Foto · Hverdag · Innkjøp · Jeanette · Mote · Musikk · Redigerte bilder · Skole · Spørsmål · Tanker og meninger · Tips · Venner · Videoblogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits